JEG TILBYDER

INDIVIDUEL SESSION


Coachingsession på 45 min. Forløbet tager afsæt i  i coaching teorier med konkrete værktøjer og opgaver, der vil gøre det muligt for dig at udvikle en større forståelse for, hvad det er for en situation, du sidder i, og hvad du vil have i dit liv.

Du står måske i en situation, hvor du har svært ved at se hvad der skal til, for at du kommer videre i livet. Du lader dig måske stoppe af gamle spøgelser. Der kan min coaching hjælpe dig til at gøre det lettere for dig at skille tingene ad og forholde dig til den konkrete situation og dermed finde din nye vej.PAR SESSION


Coachingsession på 90 min. Forløbet tager afsæt i coaching teorier med konkrete værktøjer og opgaver, der vil gøre det muligt for jer at udvikle en større forståelse for, hvem I er, for jeres nuværende situation og for, hvad i vil med jeres parforhold.

I er måske nået til et punkt i jeres forhold, hvor I slet ikke kan høre, hvad I hver især siger. Her vil min coaching hjælpe jer til at det bliver lettere for jer at høre, hvad der bliver sagt frem for, hvad I tror, der bliver sagt. Min coaching vil gøre det muligt for jer at definere, hvem I er, og hvad I står for hver især som partnere.

PAR SESSION FOR SKILSMISSEFORÆLDRE


Coachingsession på 90 min. Sessionen tager afsæt i coachingteorier med konkrete værktøjer og opgaver, der vil gøre det muligt for jer at udvikle en større forståelse for, hvad det er for en situation, I sidder i, og hvordan i gerne vil være som deleforældre.

Mange gange er det svært at se, hvad der skal til, for at komme videre hver for sig. Og mange gange tager følelserne over og styrer vores handlinger. Desværre er det tit sådan, at børnene betaler prisen for, at vi som forældre ikke kan håndtere skilsmissen voksent.

Jeg arbejder udefra ’Løsning frem for drama’, og det gør jeg, fordi drama sjældent løser noget. Min coaching vil gøre det lettere for jer at træffe beslutninger der inkluderer jeres børn og til at forholde jer til de enkelte situationer. 

FOREDRAG


2 timers varighed, som tager udgangspunkt i min bog ’Løsning frem for drama’. Der vil være mulighed for at debattere og reflektere over, hvordan du kan håndtere din egen skilsmisse


Kontakt mig endelig for mere information og priser

al@wonderwheel.dk

Tlf. +45 40 19 11 73

copyright © Wonderwheel 2018