BOGEN

"Jeg er selv vokset op uden min far og nåede desværre aldrig at lære ham at kende, før han døde. Mine forældre kunne slet ikke enes, og min mor ønskede ikke, at jeg skulle tilbringe tid med ham. Hun brød sig ikke om, at jeg lignede ham! Det har jeg hørt mange gange i mit liv og det var skamfuldt, hvis jeg lignede ham for meget.


Personligt har jeg måttet betale prisen for, at to voksne mennesker opførte sig som børn i stedet for som voksne mennesker. I dag savner jeg som 50-årig stadig min far, og jeg savner at kunne fortælle om morfar til mine børn. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at have mødt ham, lært ham at kende og dannet mig mit eget indtryk af ham."

/ Ann-Louise

LØSNING FREM FOR DRAMA


Skilsmisse er en realitet for flere og flere familier i dag, men hvordan håndterer man det egentlig på en voksen og ansvarsfuld måde? Lader man følelserne styre, er det desværre tit sådan, at børnene betaler prisen for, at vi, som forældre, ikke kan håndtere skilsmissen voksent.


Løsning frem for drama,  er skrevet i dyb respekt for den forælder, der går uden om dramaet og vælger den gode løsning. Ikke nødvendigvis for sig selv, men for sit barn. Som ansvarlig forælder med fokus på løsning, vil man meget hurtigt være i stand til at se muligheder frem for forhindringer. Bogen henvender sig til voksne som ønsker en fredfyldt skilsmisse og er villige til at gøre det, der skal til.

Den vil hjælpe læseren med at fokusere på det, der kan komme til at fungere, frem for det, der ikke kan. Med en blanding af praktiske oplysninger, gode råd, motiverende citater, øvelser og masser af plads til selvrefleksion er Løsning frem for drama en praktisk guide og håndbog til den famlende skilsmisseforælder, der søger et nyt udgangspunkt for at skabe den gode dialog med en tidligere partner.


Ann-Louise Kjær Mathiesen har skrevet bogen ud fra erfaringer fra sit arbejdsliv, hvor hun som coach i over 20 år har arbejdet med problematikker inden for skilsmisse, personlig udvikling og kommunikation. Bogen er fyldt med cases og eksempler både fra klienters og hendes eget skilsmisseforløb.

FOREDRAG


Med udgangspunkt i min bog ’Løsning frem for drama’ vil der være mulighed for at debattere og reflektere over, hvordan du kan håndtere din egen skilsmisse


al@wonderwheel.dk

Tlf. +45 40 19 11 73

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend