OM

HVEM ER ANN-LOUISE?


Ann-Louise er coach, spirituel rådgiver, underviser og guide.


Efter en lang successfuld karriere som professionel kunstner i musikbranchen og som underviser i sang og performance, startede Ann-Louise for 18 år siden, med arbejdet som coach.


Selvudvikling har altid spillet en stor rolle i hendes liv og været medvirkende til, at hun med sin udprægede skarpe intuition, let sætter sig ind i andres situation.


Ann-Louise er uddannet coach ved Mindjuice og ID terapeut. Hun er ud over sin egen coachingvirksomhed tilknyttet Savery Academy og underviser primært som coach med de studerendes personlige udvikling, og hjælper dem til at blive frie kunstnerisk samt på det personlige plan


Hendes udgangspunkt er kognitiv og transformationel coaching. Coaching baseret på et positivt menneskesyn. En antagelse om, at vi har alle de ressourcer vi har behov for. Der er ikke noget galt og vi skal ikke repareres.


Det er først og fremmest en lærings- og udviklingsproces med sigte på sunde tankemønstre, hensigtsmæssige handlinger og konstruktive løsninger.


I et coaching forløb bliver klienten guidet  til indsigt og færdigheder i at kunne bringe sig selv i en optimal mental præstationstilstand.


Her bruger Ann-Louise sine rationelle betragtninger,  sin spiritualitet og baggrund som coach. Der er ikke en standardopskrift for måden der arbejdes på, da udgangspunktet er, at vi alle er unikke skabninger.


Man vil blive hjulpet til at udvikle og regulere tanker og følelser for således at skabe selvindsigt og styrket identitet.


Coachingen behandler problemstillinger og udfordringer i nutid og fremadrettet,


Det kan være som enkeltpersoner, par, teams eller som virksomheder.


Ann-Louise hjælper effektivtivt med at få brudt de handlemåder og tankemønstre, der bliver forhindringen for at opnå det, man ønsker sig. Belyser alternativer, der kan motivere til nye veje og inspirere til at se det liv, man ønsker, så man får modet til at skabe det.

I forløbet vil klienter med nye redskaber og kompetencer, få  en fornyet indsigt  ikke bare om sig selv, men også omverdenen.


Alle svar findes i arbejdet med dig selv.

al@wonderwheel.dk

Tlf. +45 40 19 11 73

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend